Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών επισκέφθηκε το τμήμα AHEPA της Κοζάνης

we5r6yuw56ijuw5ikj5ewie657

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών επισκέφθηκε το τμήμα AHEPA της Κοζάνης προκειμένου να δηλώσει την στήριξη του στην ενέργεια της Συμπαραστάτριας του Πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Σημανδράκου Ευάγγελου να ενισχύσει την βιβλιοθήκη των φυλακών συλλέγοντας βιβλία για τον σκοπό αυτό.

Αποτελεί βασική αρχή της οργάνωσης η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο γι΄ αυτό και συμφωνήσαμε να υπάρξει συνεργασία με την Π.Ε. Γρεβενών σε θέματα ευρύτερης σημασίας.

Επίσης ανταλλάχτηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε η συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Σημανδράκου Ευάγγελου και των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να διευκολυνθεί η προσφορά, από το τμήμα AHEPA της Κοζάνης, ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά σε καταλύματα της περιοχής Γρεβενών.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τα μέλη των ΑΗΕΠΑ για την πραγματοποίηση του ετήσιου Πανελλαδικού συνεδρίου των ΑΗΕΠΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Μαΐου 2017 στην Δυτική Μακεδονία με επίκεντρο την πόλη της Κοζάνης.

Τα μέλη των ΑΗΕΠΑ επισήμαναν την σημαντικότητα αυτού του συνεδρίου για την περιοχή μας και ο κ. Σημανδράκος ανταποκρινόμενος με τη σειρά του δεσμεύτηκε στην όποια διευκόλυνση για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καψάλης Βασίλειος                Τράγιας Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.