Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20ωρο σεμινάριο στην Κοζάνη με θέμα την εισαγωγή στα διπλογραφικά βιβλία



0kuytdfkyu7dk765e6k5w6kwk7

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 το 20ωρο σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στα διπλογραφικά βιβλία» που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με εισηγητή τον Δρ. Γκίνογλου Εμμανουήλ – Οικονομολόγο, Φοροτεχνικό, Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Τον εισηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στη σημασία του σεμιναρίου για τα διπλογραφικά βιβλία και ειδικότερα για τη Επιστήμη της Λογιστικής από τη βάση της.

Στο διάρκειας 20 ωρών σεμινάριο αναλύθηκαν αντικείμενα τα οποία αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της λογιστικής επιστήμης. Πιο συγκεκριμένα, αναλύθηκαν οι Βασικές Λογιστικές Αρχές και Παραδοχές στις οποίες δομείται η Λογιστική Επιστήμη, τα Ελληνικά λογιστικά Πρότυπα που ισχύουν στην χώρα μας από 01/01/2015 καθώς και η αναλυτική τήρηση του Διπλογραφικού Συστήματος λογιστικής από μεγάλες εταιρίες. Εκτός από τα ανωτέρω, στο σεμινάριο αναφέρθηκαν και αναλύθηκαν και αλλά  πιο εξειδικευμένα θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων που αφορούν κυρίως Ανώτερα στελέχη της Διοίκησης, όπως Μορφές Ελληνικών Επιχειρήσεων από Νομικής – Λογιστικής και Φορολογικής πλευράς, καθώς και Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων αλλά και αναφορές στην Ελεγκτική επαληθευσιμότητα των οικονομικών καταστάσεων των μεγάλων επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.

Σε κάθε ενότητα υποβαλλόταν από τους παρευρισκόμενους ερωτήματα και δινόταν διευκρινήσεις σε πολλά ζητήματα.

Για το Π.Τ.
Ο Πρόεδρος

Καρακάσης Εμμανουήλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.