Σεμινάριο στην Κοζάνη με θέμα: «Ο έλεγχος και ο τρόπος εκφοράς του λόγου ως ρυθμιστής της σημασίας και του νοήματος»

sxoleio_koz2Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας διοργανώνει σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου & 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, τη Δευτέρα, 28-11-2016 και ώρα 18:00 με τίτλο «Ο έλεγχος και ο τρόπος εκφοράς του λόγου ως ρυθμιστής της σημασίας και του νοήματος», με εισηγητή τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη του θεάτρου και του κινηματογράφου, ηθοποιό και σεναριογράφο κ. Δήμο Αβδελιώδη.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και αποτελεί προετοιμασία για τη διδασκαλία ή την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Πλάτωνα Απολογία Σωκράτη» που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης.

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σεμινάριο στην Κοζάνη με θέμα: «Ο έλεγχος και ο τρόπος εκφοράς του λόγου ως ρυθμιστής της σημασίας και του νοήματος»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.