Επιτυχημένο το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στη Ρόζα Εσκενάζυ



zzyuresu6rsui6sui64su56su645s56u

Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας παρουσίασε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα «Φίλιππος» στην Κοζάνη με μεγάλη επιτυχία το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα:

«Ρόζα Εσκενάζυ η αρχόντισσα του ρεμπέτικου».

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας ταξίδεψαν το μουσικόφιλο κοινό στα υπέροχα χρόνια της Ελλάδας του ρεμπέτικου και κέρδισαν επάξια το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το σύνολο λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής του σχολείου κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκομένους με την εντυπωσιακή ορχήστρα αποτελούμενη από είκοσι πεντε όργανα και την χορωδία αποτελούμενη από πενήντα και πλέον μαθητές.

Ευχαριστούμε το κοινό της πόλης που με την παρουσία του στήριξε την προσπάθειά μας για ακόμα μια φορά γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα. Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που βοήθησαν στο να στηθεί ένα τόσο απαιτητικό prozect.

Με το βλέμμα στραμμένο ήδη στην επόμενή μας συνάντηση ανανεώνουμε το ραντεβού μας για να αναδείξουμε άλλη μια πτυχή από τη μουσική ιστορία αυτού του τόπου… Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!

Ο Διευθυντής
Μαμάτσιος Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.