Χθες (23-11-2016) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 56χρονο ημεδαπό για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω βρέθηκαν στην κατοχή του -3,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- κυνηγετικό όπλο, για το οποίο είχε παραβιάσει τους όρους ασφαλούς φύλαξης.
Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα σε αγρόκτημά του σε περιοχή της Πτολεμαΐδας βρέθηκαν -41,62- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ακόμη -1- κυνηγετικό όπλο, για το οποίο ο 56χρονος δεν κατείχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια.
Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και -2- κυνηγετικά όπλα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις |
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch |
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη |
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας |
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης |