Ακόμη μία πολύ σπουδαία εμπειρία για τον αθλητή Αθ. Μπουντιούκο Σπινάρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά

kyd7k5d76i5d6d6uds56usd6

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή μας Μπουντιούκου Σπινάρη Αθανασίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά χάνοντας από τον Ιρανό πρωταθλητή. Ένα είναι βέβαιο, ότι κάθε αθλητής που περνάει μια τέτοια εμπειρία έως ότου φτάσει σε αυτό το σημείο μιας τέτοιας διοργανώσεις είναι κερδισμένος πολύπλευρα και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μας καταβάλλει, ίσα ίσα μας πεισμώνει έτσι ώστε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη θέληση στην δύσβατη διαδρομή του πρωταθλητισμού. Άλλωστε το μεγάλο όφελος αυτής της διαδρομής είναι να μάθεις καθημερινά να αντιμετωπίζεις κατάματα την ίδια την ζωή με όλες τις δυσκολίες.

Εμείς όλοι στον Σύλλογο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον Νάσο, αλλά και για όλους τους αθλητές μας που όλα αυτά τα χρόνια συμμετάσχουν με την εθνική μας ομάδα σε διάφορες διεθνής υποχρεώσεις διότι πέραν των διακρίσεων έχουν κάνει έναν έντιμο αγώνα μέσα στα πλαίσια που ορίζει το αγώνισμα που υπηρετούμε. Στην παρούσα φάση αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην διοργάνωση, τους προπονητές της Εθνικής ομάδας κυρίους Εφραιμίδη Παντελή και Ζινέλη Θεόδωρο για την βοήθεια που προσέφεραν καθ’όλη την διάρκεια της αποστολής, τους συναθλητές της Εθνικής ομάδας για την συμπαράσταση στην διάρκεια του αγώνα, τους συναθλητές της Αγωνιστικής ομάδας ,τους γυμναστές του συλλόγου, που με περίσσια διάθεση προσέφεραν τα μέγιστα για την προετοιμασία του αθλητή μας ,την Διατροφολόγο κυρία Γκεσιου Μπατσιλα Βασιλική και την Μασέρ κυρία Σαντρα Μπαγιτς, οι οποίες έκαναν τα ανάλογα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι Προπονητές και οι Γυμναστές Συγχαίρουν τον αθλητή Αθανάσιο Μπουντιούκου Σπινάρη για την συμμετοχή του με το Εθνόσημο στο Παγκόσμιο Εφήβων/ Νεανίδων 2016 του Καναδά.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ακόμη μία πολύ σπουδαία εμπειρία για τον αθλητή Αθ. Μπουντιούκο Σπινάρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.