2200 μηχανικοί στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας

????????????????????????????????????

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών της κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και τις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων

αλλά και της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος, της Διοικούσας Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 7 το βράδυ και στη Δυτική Μακεδονία.

Για την εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας κατέρχονται πέντε συνδυασμοί μεταξύ των οποίων η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, ο συνδυασμός Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, το Ενωτικό Αριστερό Μέτωπο Μηχανικών και η Νέα Πρόταση Μηχανικών. Εγγεγραμμένοι για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι περίπου 2200 μηχανικοί.

Εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στo Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς του ΤΕΕ στο Αρχοντικό Παπατέρπου, στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στην Κοζάνη, όπου θα υπάρχουν τρία εκλογικά κέντρα και ένα εκλογικό τμήμα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο Διοικητήριο.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.