Πτολεμαΐδα: Επ΄αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου την ώρα διάρρηξης αυτοκινήτου! Σύλληψη 51χρονου που εκκρεμούσαν 10 καταδικαστικές αποφάσεις



xeiropedes

Επ΄αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου στην Πτολεμαΐδα για απόπειρα κλοπής, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν 38χρονο ημεδαπό για απόπειρα κλοπής, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος κατελήφθη επ΄αυτοφώρω από αστυνομικούς στην Πτολεμαΐδα, να προσπαθεί να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, ενώ ακολούθως σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του:

διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια, φακός κλπ),
μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης,
-9- ναρκωτικά δισκία και
-2- μαχαίρια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Ανωτέρω διαρρηκτικά εργαλεία, ναρκωτικές ουσίες και -2- μαχαίρια κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στην Πτολεμαΐδα γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν 10 καταδικαστικές αποφάσεις

Το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 10 καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσαν 10 καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης καθώς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών και 6 μηνών καθώς και συνολική χρηματική ποινή 16.300 ευρώ για ακάλυπτες επιταγές, πλαστογραφία και χρέη προς το Δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.