Σπύρος Καλαμπούκας: «Ο Κωστής από χθες το βράδυ μας χαμογελάει από κει ψηλά» – Τι δήλωσαν οι θείοι του Κωστή Πολύζου στο KOZANILIFE.GR



kalampoukasspiros2325

Μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον επιστήθιο φίλο του Κωστή, Σπύρο Καλαμπακούκα, αλλά και με τον θείο και τη θεία του Κωστή, τα αδέρφια του πατέρα του Γιώργου Πολύζου, οι οποίοι φανερά συγκινημένοι και φορτισμένοι, δήλωσαν: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα που αγκάλιασε το παιδί μας».

Σπύρος Καλαμπούκας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δικαιοσύνη που δικαιώθηκε η ψυχή του Κωστή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αγγελική Νικολούλη που ασχολήθηκε και έφερε στο φως πολλά στοιχεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του facebook «Στη μνήμη του Κωστή Πολύζου». Από χθες που βγήκε η απόφαση, ησύχασε η ψυχή του Κωστή και μας χαμογελάει από εκεί ψηλά».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.