Εξέταση του Αθ. Σκορδά από τον βουλευτή Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτο – Βίντεο

theofilaktos_vouli

‘Μαγική εικόνα’ χαρακτήρισε ο βουλευτής Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, την προσπάθεια του διευθυντή (πρώην) της Ν.Δ., Αθανασίου Σκορδά, να παρουσιάσει ως ‘νομιμότατη’ τη διαδικασία υπερδανεισμού και τελικώς υπερχρέωσης της Ν.Δ., στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια.

“Κανένας ιδιώτης και κανένας επιχειρηματίας, όσο δυσκολεμένος και να είναι οικονομικά, δεν χρειάζεται 250 χρόνια -όσα η Ν.Δ.- για να αποπληρώσει τα δάνειά του”, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος.

Οι σπατάλες είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που εκτιμάται ότι η Ν.Δ. ξόδευε για μία περίοδο περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα (!), τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, ενώ τα ‘golden boys’ της Ν.Δ. αμείβονταν με παχυλότατους μισθούς.

Περαιτέρω, οι ερωτήσεις του βουλευτή Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου, επικεντρώθηκαν στη νομοθετική παρέμβαση για να γίνουν ακατάσχετες οι δόσεις προς τη ΝΔ στο τέλος του 2011 και στις αρχές του 2012, αν και είχαν εκχωρηθεί προς τις τράπεζες.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.