Χάλκινη η Χριστίδου Γραμματική της Εορδαϊκής Δύναμης στην Κροατία



kyutdksdjy6sj6sjtyrΜε Χάλκινο Μετάλλιο επέστρεφε η αθλήτρια της Εορδαικής Δύναμης , Χριστίδου Γραμματική, από την Κροατία από μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του TAEKWONDO

Συγκεκριμένα έλαβε μέρος στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF 22nd Zagreb Croatia Taekwondo Open 2016 που διεξήχθη 12-13 Νοεμβρίου 2016 στο Zagreb Κροατίας κατακτώντας την 3η Θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στην κατηγορία Female

Το επίπεδο των αθλητών στην συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν πολύ υψηλό ειδικά στην κατηγορία senior male-female διότι το Croatia Open θεωρείται σταθμός λόγω της βαθμολογίας που δίνει μέσω G1 προκειμένου οι υποψήφιοι να συγκεντρώσουν βαθμούς για την επερχόμενη Ολυμπιάδα του Τόκυο του 2020.

Η συμμετοχή και μόνο των αθλητών αποτελεί σημαντική εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις έτσι οι αθλητές –ριες που συμμετείχαν ανερχόταν στους 1500 με ηλικιακές κατηγορίες Cadet, Junior, Senior, από 50 κράτη.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Χριστίδου Γραμματική για την θέση που κατέκτησε και καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες , στην αγωνιστική της προσπάθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.