Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo στον Καναδά ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος



5w6e7hne675ue6576e57e

Αναχωρεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 η εθνική μας ομάδα όπου θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Burnaby του Καναδά . 10 έφηβοι και 10 νεανίδες αποτελούν την εθνική μας ομάδα η οποία προέκυψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καρδίτσας πριν από 40 ημέρες.

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης που μέσα στους 20 επίλεκτους της χώρας μας είναι και ο Μπουντιουκος Σπιναρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ και της Ευγενίας Τερέζας, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -78 κιλών. Την ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές της εθνική ομάδας κύριοι Εφραιμίδης Παντελής και Ζινέλης Θεόδωρος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 16/11 έως τις 20/11/2016, κάθε μέρα θα αγωνίζονται 4 κατηγορίες και οι φίλοι του αγωνίσματος θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά μέσω του internet στην σελίδα http://www.worldtaekwondofederation.net/

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη είπε : Είμαι πολύ χαρούμενος που για 15η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας στελεχώνει την εθνική μας ομάδα . Είναι μεγάλη τιμή για έναν 16χρονο να καλείται να εκπροσωπήσει την χώρα του, την πόλη του, την οικογένειά του και τον σύλλογο του σε μια τέτοια γιορτή, την γιορτή του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Ο Νάσος είναι ένας αθλητής που έχει ξεκινήσει το αγώνισμα του taekwondo από 4 ετών και εδώ και 12 χρόνια γυμνάζεται στις τάξεις του συλλόγου με έναν προγραμματισμό ανάλογο με την ηλικία που διένυε. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή τουρνουά που σαν σκοπό είχαν την αγωνιστική του ετοιμότητα και την γνωριμία του με διεθνείς αθλητές και τώρα καλείται όλα αυτά να τα ΄΄αποδώσει΄΄ στον Καναδά. Ελπίζω και εύχομαι να είναι καλά την ημέρα που θα αγωνίζεται, να είναι τυχερός γιατί και η τύχη στο αγώνισμά μας είναι σημαντική παράμετρος, να μην έχει τραυματισμούς από αγώνα σε αγώνα , να απολαύσει αυτή τη συμμετοχή του και γιατί όχι και να συνεχίσει την παράδοση των συναθλητών του στις διεθνείς διακρίσεις. Σαφώς και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και θα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς αξιόλογους αντιπάλους, ευελπιστούμε όμως στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές, οι γυμναστές, οι συναθλητές, η διαιτολόγος κα. Γκέσου Βασιλική, η μασέρ κα. Μπάγιτς Σάντρα εύχονται καλό ταξίδι στον αθλητή του συλλόγου και στον προπονητή κ. Αλμασίδη Χρήστο που θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του παγκοσμίου δίπλα στον αθλητή καθώς και σε όλη την εθνική ομάδα μας. Καλή επιτυχία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.