Στην αναζήτηση του «Άρχοντα Κοζανίτη»! Ποιος είναι ο άνθρωπος «μυστήριο» με το καυστικό χιούμορ; Δείτε τι δηλώνει στο KOZANILIFE.GR!

arxontas_kozanitis2345432

-Στην αναζήτηση του «Άρχοντα Κοζανίτη» η πόλη της Κοζάνης!
-Ποιος είναι ο άνθρωπος «μυστήριο» με το καυστικό χιούμορ;
-Δείτε τι δηλώνει στο KOZANILIFE.GR!

Ένα ιδιαίτερο προφίλ έκανε την εμφάνισή του στο Facebook πριν λίγο καιρό, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του χρήστη.

Η ανωνυμία του και η καυστικότητα του, έχει συναρπάσει τον κόσμο της Κοζάνης, όπου με ταχύτητα αστραπής έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, βάζοντας σε σκέψεις και ερωτηματικά πολύ κόσμο για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ!

Πολλές οι συζητήσεις γύρω από το συγκεκριμένο προφίλ του Facebook έχοντας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια του κόσμου της Κοζάνης.

Ο λόγος για τον «Άρχοντα Κοζανίτη», ενός ανθρώπου μυστήριο… σχεδόν για όλους, ο οποίος με το ιδιαίτερο χιούμορ του καυτηριάζει θέματα της επικαιρότητας αλλά και προσωπικότητες της πόλης με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Άνθρωποι από τον χώρο της Πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, των Μέσων Ενημέρωσης και γενικότερα δημοφιλείς προσωπικότητες, δεν έχουν ξεφύγει της προσοχής του, αλλά και της διαδικτυακής τους του γραφής!

Μέσα σε όλα αυτά, όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν λείπουν και οι αναφορές που του έχουν γίνει στο facebook.

Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον «Άρχοντα Κοζανίτη», ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Δείτε τι απάντησε στο KOZANILIFE.GR, με αρκετή δόση χιούμορ:

– Ποιος είναι ο λόγος που δεν αναφέρετε το ποιος είναι πίσω από τον «Άρχοντα»;
Αχ μου μιλάτε και στον πληθυντικό και με κάνετε και αισθάνομαι μια αμηχανία. Ποιος σας είπε ότι δεν αναφέρω; Αναφέρω. Ο Άρχοντας Κοζανίτης είναι πίσω απ’όλο αυτό!

– Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό;
Κάποιος μου είχε πει παλιά ότι όλα γίνονται για ένα λόγο. «Όλο αυτό» γίνεται για να του αποδείξω ότι δε γίνονται όλα για κάποιο λόγο.

– Πως το εμπνευστήκατε, από που ορμώμενος;
Κάτι γνωστοί μου δισεκατομμυριούχοι απ’την Αμερική μου τα χώνουν γιατί θέλουν να χτυπήσουν τα τοπικό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο επειδή έχει ν’αποκτά πολύ μεγάλη δύναμη. Ξέρετε βέβαια ότι ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις η Δυτική Μακεδονία. Απόδειξη ότι οι μισοί μιλάνε απευθείας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άσε που δε μας λένε και για τον Αλέξη.

– Πόσο καιρό γίνεται αυτό;
Γιατί λέτε σκέτο «αυτό» και όχι «όλο αυτό» σ’αυτή την ερώτηση; Τέλος πάντων. Τι να σας πω δεν κρατάω και ημερολόγιο. Κάντε σκρολ ντάουν και δείτε πότε μπήκε η πρώτη ανάρτηση γιατί βαριέμαι τώρα να ψάχνω….

Κλείνοντας, αυτό που ήθελε ο Άρχοντας Κοζανίτης να ακουστεί μέσα από το KOZANILIFE.GR είναι: «Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά πια. Η ζωή είναι μικρή».

Η ανωνυμία του θα παραμένει ενδιαφέρουσα και γοητευτική και ίσως αυτή τελικά να είναι η μαγεία και επιτυχία του «Άρχοντα Κοζανίτη».

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Στην αναζήτηση του «Άρχοντα Κοζανίτη»! Ποιος είναι ο άνθρωπος «μυστήριο» με το καυστικό χιούμορ; Δείτε τι δηλώνει στο KOZANILIFE.GR!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.