18 συνολικά οι μάρτυρες που κλήθηκαν για την υπόθεση Πολύζου – Πέντε οι μάρτυρες της υπεράσπισης των κατηγορουμένων – Όλα τα νεότερα

dikastirio_kastorias1

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα (13:00) η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου με την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι συνολικοί μάρτυρες που έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση είναι 18, χωρίς να έχουν εμφανιστεί στο δικαστήριο μέχρι στιγμής οι 3, μεταξύ των οποίων και η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί ο φίλος του Κωστή Πολύζου, Σπύρος Καλαμπουκας, 4 Αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού όπου διέμεναν οι κατηγορούμενοι μέχρι και πριν τη σύλληψή τους, καθώς επίσης και η φίλη του Σπύρου Καλαμπούκα.

Από την άλλη πλευρά, πέντε οι μάρτυρες της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Η πρώτη εκτίμηση που μπορεί να γίνει είναι πως εκτός απροόπτου η δίκη θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ.

Το KOZANILIFE.GR, ένα από τα λίγα ΜΜΕ που βρίσκονται στην Καστοριά για την δίκη, θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “18 συνολικά οι μάρτυρες που κλήθηκαν για την υπόθεση Πολύζου – Πέντε οι μάρτυρες της υπεράσπισης των κατηγορουμένων – Όλα τα νεότερα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.