Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα από το 11ο Καστανοπάζαρο στον Πεντάλοφο Βοΐου

Πλήθος κόσμου έδωσε και φέτος το παρόν στο 11ο Καστανοπάζαρο στον Πεντάλοφο του Δήμου Βοΐου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Η Ομάδα Παραγωγών Καστάνου Πενταλόφου πρόσφερε στον κόσμο άφθονα κάστανα και κρασί. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων της Ομοσπονδίας Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» και του Συλλόγου Όσσας Θεσσαλίας, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Βαγγέλη Πέγιου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης και κ. Γεώργιος Ντζιμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου κ. Κωνσταντίνος Χονδροκώστας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Βοΐου και πλήθος κόσμου από όλο το Βόιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Βοΐου συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχαριστεί τους φίλους Κρήτες και τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους, καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα από το 11ο Καστανοπάζαρο στον Πεντάλοφο Βοΐου:

1rthsrhrsth45h

 

 

2aehaeht4et5hrst

 

 

 

 

3awsegfaresgearghert

 

 

 

 

4adrgaedrhaehrret

 

 

 

 

5eargaerghearhe

 

 

 

 

6aerthaerthrthtr

 

 

 

 

7earhgaerherthr

 

 

 

 

8aerhaeherthrt

 

 

 

 

9srtharehtert5hrtr

 

 

 

10erhaeddetrrdthr

 

 

 

 

11werygtqwer5hyert

 

 

 

 

33wrtgrygta534ey5rygte

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.