Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Κοζάνης την Κυριακη 6 Νοεμβρίου, μειωμένη στα εμπορικά καταστήματα – Δείτε φωτογραφίες

4srtjystyjdtjkutyik

Σχετικά αυξημένη ήταν η κίνηση στους δρόμους της Κοζάνης την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ενώ σε όσα καταστήματα της πόλης αποφάσισαν να ανοίξουν δεν σημειώθηκε το ίδιο.

Τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας στο πλαίσιο της 1ης φθινοπωρινής ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, άνοιξαν προαιρετικά, ενώ η κίνηση δεν φαίνεται να ήταν ικανοποιητική για όσους εμπόρους αποφάσισαν να ανοίξουν τα καταστήματά τους αυτή την Κυριακή.

Αντίθετα, ιδιαίτερα ευνοημένα στάθηκαν τα μαγαζιά εστίασης, όπου ήταν η πρώτη προτίμηση του κόσμου στην Κυριακάτικη βόλτα τους.

Οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για τους κατοίκους της πόλης να απολαύσουν τη μέρα, γεμίζοντας η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, με κόσμο κάθε ηλικίας. Όπως φαίνεται, στη συνείδηση του κόσμου της Κοζάνης, δεν πρόκειται να περάσει η Κυριακή ως εργάσιμη μέρα για την πόλη.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου:

1werfthjsrjyrt

 

 

 

 

2dsftgjydgtjgtyh

 

 

 

3edsfrtyetfyjytgj

 

 

 

 

5sdfthgystyjdtyjytug

 

 

 

 

6edstryjhetyjuty

 

 

 

4srtjystyjdtjkutyik

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Κοζάνης την Κυριακη 6 Νοεμβρίου, μειωμένη στα εμπορικά καταστήματα – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.