Η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Νέα Πρόταση Μηχανικών» στην Κοζάνη

nea_protasi_mixanikon45264256754

Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε ελπιδοφόρα!

Μέσα σε ελπιδοφόρο κλίμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες (30-10-16), η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», στο καφέ «More Icecream» στην Κοζάνη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Συλλίρης, αναφέρθηκε στο πλαίσιο αρχών του συνδυασμού, τονίζοντας ότι:

Το ΟΡΑΜΑ μας είναι ένα ΤΕΕ, με ρόλο ισχυρό, θεσμικό και διεκδικητικό.
Η μοναδική ΕΠΙΔΙΩΞΗ μας είναι η επίλυση των προβλημάτων.
Ο ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ενδυνάμωση της φωνής των νέων μηχανικών.
Το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ είναι η ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Η Δημοκρατία, η Πολιτική που στηρίζεται σε αρχές και αξίες και η συλλογική δράση αποτελούν προαπαιτούμενο για την  έξοδο από την κρίση.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων μας δεν μπορεί να προέλθει από την ατομική προσπάθεια του καθένα μας ξεχωριστά ή από την προσπάθεια των λίγων εκλεγμένων συναδέλφων στα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ. Απαιτείται η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων των συναδέλφων Διπλ. Μηχανικών στη λειτουργία του ΤΕΕ.

Το ΤΕΕ και οι Μηχανικοί, σε κρίσιμες στιγμές πάντα έπαιζαν καταλυτικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας και στην ανάπτυξη της χώρας. Το ίδιο μπορούμε να πράξουμε και σήμερα.

Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος και αποφασίσθηκε:
A. Η συνέχιση του διαλόγου για την ολοκλήρωση προγράμματος.
B. Η συγκρότηση επιτροπής εκλογικού αγώνα για το σχεδιασμό και συντονισμό των δράσεων, προκειμένου οι μηχανικοί να ενημερωθούν για στις ΕΚΛΟΓΕΣ του Τ.Ε.Ε., που θα γίνουν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, να συμμετάσχουν και να εμπιστευτούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ».
Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού
«ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.