Πηγές Κωστηλάτας: Η κοινωνική δράση συνεχίζεται



eqrgqergqerghyeqrghyeqrgyeΆρτα, 31 Οκτωβρίου 2016: Η βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού «Κωστηλάτα», αναγνωρίζοντας την υποστήριξη των καταναλωτών στην ανάπτυξή της, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις κοινωνικής ευθύνης ως αναπόσπαστο στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ αποτελεί όχι απλώς στόχο, αλλά καθήκον και υποχρέωση όλων μας, καθώς και δείκτης προόδου της κοινωνίας. Το νερό «Κωστηλάτα», με γνώμονα την κοινωνική ένταξη, την αυτονομία, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ευελιξία των ατόμων με κινητική αναπηρία προχώρησε στη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα», καθώς και στη χορηγία σημαντικών ποσοτήτων νερού για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ, επιδιώκοντας να ενισχύσει με τον τρόπο αυτόν το πολύ σημαντικό έργο της Εταιρείας, αλλά και να επιστρέψει στην κοινωνία την προστιθέμενη αξία που καθημερινά της προσδίδουν οι καταναλωτές με την εμπιστοσύνη τους.

Ωστόσο, η κοινωνική ευθύνη δεν εξαντλείται σε μεμονωμένες πρωτοβουλίες. Για τον σκοπό αυτόν, το νερό «Κωστηλάτα» προγραμματίζει και υλοποιεί μια σειρά ανάλογων δράσεων οι οποίες επικεντρώνονται στη συνδρομή και φροντίδα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Στο πλαίσιο αυτό, ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο θα χορηγηθεί στο Ίδρυμα Ατόμων με Βαριά Νοητική Υστέρηση «Άσπρες Πεταλούδες» Μαγνησίας και ένα τρίτο σε αντίστοιχο ίδρυμα της Πτολεμαΐδας.

Για το νερό Κωστηλάτα η κοινωνική ευθύνη αποτελεί στάση ζωής και η έμπρακτη προσφορά αποτελεί την απόλυτη μετουσίωση του κοινωνικού οράματος της εταιρείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.