32 έργα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Α.Π.Θ. στο Μουσείο Πτολεμαΐδας



fshjsryjsrytjystrtysrjttr

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 29-10-2016 στο Παλαιοντολογικό – Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαϊδας η Έκθεση του Εργαστηρίου Ζωγραφικής 4 της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. , από τον Δημάρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , παρουσία των Καθηγητών του Εργαστηρίου κ.κ. Φωκά, Πλοιαρίδη και Βενετόπουλου, των Βουλευτών κ.κ. Μουμουλίδη και Κασαπίδη , εκπροσώπων φορέων και φίλων των εικαστικών τεχνών .

Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση με αξιόλογα έργα ελεύθερης θεματολογίας, όπου συμμετέχουν 32 φοιτητές εκ των οποίων οι 5 κατάγονται από την Πτολεμαϊδα.

Εντυπωσιασμένος τόσο από την υποδομή του Μουσείου , όσο και από την φιλοξενία των υπευθύνων δήλωσε ο γνωστός και βραβευμένος Καθηγητής του Α.Π.Θ. Γιάννης Φωκάς, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους συντελεστές της όλης διοργάνωσης.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως 30 Νοεμβρίου 2016 και αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό εικαστικό γεγονός για το Μουσείο Πτολεμαϊδας .

zhartarthrstatrstryhtr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.