Κερδίστε 3 επαγγελματικές φωτογραφίσεις από το Studio Kaplanoglou στον νέο διαγωνισμό του KOZANILIFE.GR



1jkytdkydtkydduktdkytsdjytrsj

Νέος διαγωνισμός του KOZANILIFE.GR σε συνεργασία με το Studio Kaplanoglou στην Κοζάνη!

Τρεις νικητές θα κερδίσουν από μία επαγγελματική φωτογράφιση σε στούντιο ή σε εξωτερικό χώρο από το Studio Kaplanoglou.

STUDIO KAPLANOGLOU

Πίσω από μια πραγματικά καλή φωτογραφία κρύβεται η αγάπη του φωτογράφου γι’ αυτήν, η φαντασία του, η άριστη γνώση της τεχνικής της και…όταν πρόκειται για φωτογραφία γάμου η βάπτισης ..η μοναδικότητα της στιγμής.

Διαθέτοντας αυτά τα “όπλα” και με το όραμα ενός σύγχρονου και τεχνολογικά άρτιου εξοπλισμένου φωτογραφείου δημιουργήσαμε το “Φωτογραφείο Καπλάνογλου“. Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε καταφέραμε με την 20άχρονη πλέον πείρα μας και έχοντας στο πλευρό του αξιόπιστους συνεργάτες να φέρουμε το “Φωτογραφείο Καπλάνογλου” στην “πρώτη θέση” στον κλάδο του..

Ένα άριστα εκπαιδευμένο και με πολυετή πείρα ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει άψογα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δηλώστε συμμετοχή με τον εξής απλό τρόπο:

1) Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι να κάνετε ένα Like στην επίσημη fanpage της εταιρίας Studio Kaplanoglou, χορηγό του διαγωνισμού μας, στο παρακάτω like box:

2) Μεταφερθείτε στην fanpage του Studio Kaplanoglou στο facebook (κάνοντας κλικ εδώ) και αφού γίνεται θαυμαστής, κάντε Like και Share στο συγκεκριμένο άρθρο του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί! Η κοινοποίηση θα πρέπει να είναι δημόσια στο προφίλ σας.

Όροι διαγωνισμού:

– Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016. Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

– Στην κλήρωση του διαγωνισμού θα συμμετέχουν όσοι θα έχουν κάνει Like και Share το άρθρο του διαγωνισμού μέσω της fanpage του Studio Kaplanoglou (κλικ εδώ). Επίσης, θα πρέπει να έχουν κάνει Like στην σελίδα του «Studio Kaplanoglou» στο facebook (κλικ εδώ).

2htrsjtrsjtrstjrstyjduy

Λεπτομέρειες για τους νικητές:

ο 1ος) Έχει την επιλογή να αποφασίσει μόνος του εάν θέλει εξωτερική φωτογράφηση ή φωτογράφηση studio.
ο 2ος) Κερδίζει μια εξωτερική φωτογράφηση.
ο 3ος) Κερδίζει μια φωτογράφηση studio.

Και οι 3 νικητές θα πρέπει να δώσουν την συγκατάθεση τους στο να ανέβουν οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Studio Kaplanoglou καθώς και στο site www.kaplanoglou.com.

Οι νικητές έχουν το ελεύθερο να επιλέξουν οι ίδιοι το θέμα της φωτογράφησης. Επίσης έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν εάν θέλουν να πραγματοποιήσουν μόνοι τους την φωτογράφηση ή με το ταίρι τους ή με την οικογένεια τους ή γενικότερα με όποιον αυτοί επιθυμούν.

Η Φωτογραφήσεις θα πραγματοποιηθούν εντός ενός μηνός από την ημέρα της κλήρωσης σε συνεννόηση πάντα με το κατάστημα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Φωτογραφείο Καπλάνογλου
11ης Οκτωβρίου 27 Κοζάνη
τηλ. +302461036562 φαξ. +302461029261
sales@kaplanoglou.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.