Προσκλήσεις ενδιαφέροντος για συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



dipethe_kozΗ Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη φωτογράφιση των παραστάσεων και άλλων του δράσεων, 12μηνης διάρκειας.
Η συνολική οικονομική προσφορά των υποψηφίων αναδόχων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 80 ευρω πλέον ΦΠΑ ανά φωτογράφιση.

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΄΄Αίθουσα Τέχνης΄΄ Πάρκο Αγ. Δημητρίου Κοζάνη.

Πληροφορίες, αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο 24610-24062.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκτύπωση των αφισών και εντύπων του, 12μηνης διάρκειας.

Η οικονομική προσφορά των υποψηφίων αναδόχων θα πρέπει να είναι για:
α) προγράμματα β) έντυπα γ) flyers δ) αφίσες

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:30 στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΄΄Αίθουσα Τέχνης΄΄ Πάρκο Αγ. Δημητρίου Κοζάνη.

Πληροφορίες, αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο 24610-24062.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη προβολή των εκδηλώσεών του μέσω αφισοκόλλησης και διανομής εντύπων, 12μηνης διάρκειας.

Η προσφορά των υποψηφίων αναδόχων θα πρέπει να είναι για την αφισοκόλληση χρέωση ανά τεμάχιο και για τη διανομή εντύπων χρέωση ανά χιλιάδα.

Ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:30 στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΄΄Αίθουσα Τέχνης΄΄ Πάρκο Αγ. Δημητρίου Κοζάνη.

Πληροφορίες, αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Τηλέφ. 24610-24062

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΗΛΙΚΙΔΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.