Ξεκινά το δεκαήμερο εκπτώσεων στα καταστήματα της Κοζάνης την Τρίτη 1 Νοεμβρίου



777u8iyguyguygu

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 ξεκινά το φθινοπωρινό εκπτωτικό δεκαήμερο στα καταστήματα της Κοζάνης, το οποίο θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Πρόκειται για ένα ενδιάμεσο διάστημα προσφορών που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια και αποτελεί προπομπό των χειμερινών εκπτώσεων του Ιανουαρίου.

Κατά το εκπτωτικό δεκαήμερο η ανταπόκριση του κόσμου είναι ικανοποιητική μιας και όλοι περιμένουν τις εκπτώσεις και τις καλύτερες τιμές.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Τέλος, προαιρετικό θα είναι το άνοιγμα των καταστημάτων στην πόλη της Κοζάνης την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, πρώτη Κυριακή της συγκεκριμένης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.