Εντός του 2017 η ολοκλήρωση της μεταφοράς της βιβλιοθήκης στο νέο κτίριο – 148.800 ευρώ το κόστος όλης της διαδικασίας

nea_vivliothiki_maketa1

Εγκρίθηκε η μελέτη μεταφοράς των κειμηλίων

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η μελέτη απογραφής και μεταφοράς της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης στο νέο κτίριο. Η μελέτη που σηματοδοτεί και το τελικό στάδιο των εργασιών για την ολοκλήρωση της μεταφοράς της βιβλιοθήκης μέσα στο 2017, ανέρχεται στο ποσό των 148.800€ και προβλέπει τις απαραίτητες διαδικασίες για την ασφαλή μετακίνηση του υλικού και την ηλεκτρονική καταλογογράφηση των αρχείων της.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης Κοζάνης Παναγιώτης Δημόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις προβλεπόμενες διαδικασίες για την προστασία κατά τη μεταφορά των κειμηλίων και αρχείων της Κοβενταρείου βιβλιοθήκης που περιλαμβάνονται στην μελέτη υλοποίησης του έργου από τον ανάδοχο. Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην διαδικασία η οποία θα θα πρέπει να διασφαλίζει κατά κύριο λόγω την ασφάλεια, την ανάλογη ταχύτητα, υπογραμμίζοντας ότι η εν λόγω μελέτηοποία πραγματοποιήθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Αναγκαία έκριναν και από την πλευρά τους τη μεταφορά της Βιβλιοθήκης τόσο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρος Μαλούτας όσο και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Γκουτζικώστας. Ο κ. Μαλούτας εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ολοκληρωθεί το συντομότερο, προβάλλοντας το τεράστιο έργο της σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο κ. Γκουτζικώστας στάθηκε ιδιαίτερα στη σωστή λειτουργία της και στην διεκδίκηση μόνιμου προσωπικού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.