Τέλη Νοεμβρίου οι οδικοί κόμβοι στο ΤΕΙ Κοζάνης – Διαμαρτυρίες πολιτών

dk5j6s455a5yy345ay5h

Σε περίπου ένα μήνα- στα  τέλη Νοεμβρίου -αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο των οδικών  κόμβων στο ΤΕΙ Κοζάνης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, σε  ρεπορτάζ  που αφορούσε διαμαρτυρίες  κατοίκων της περιοχής για την κατασκευή του, σχετικά με  τις κλίσεις που έχει ο δρόμος και την χαμηλή ορατότητα του.

4-komvos-ti-kozanisΤο έργο παρουσιάζει μία καθυστέρηση ολίγων μηνών και εκτός από τους δύο κόμβους προς το ΤΕΙ Κοζάνης καθώς  και  την περιοχή των Μελισσίων, προβλέπει επίσης την ολοκλήρωση του φωτισμού της περιοχής και την αναγκαία αλλαγή της σηματοδότησης για την διευκόλυνση των διερχομένων.
2-komvos-ti-kozanis

Αναφερόμενος σε αιτιάσεις για μη λειτουργικότητα του έργου και πιθανά προβλήματα αργότερα με τροχαία ατυχήματα   κατά την διέλευση των διερχομένων από Κοζάνη και Πτολεμαϊδα προς το  ΤΕΙ, ο  Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής  Μακεδονίας Νίκος Ασημόπουλος, τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης ότι «έχει μονοδρομηθεί ο δρόμος μέσα στο ΤΕΙ, ώστε η έξοδος να γίνεται από την διασταύρωση στον κόμβο των Μελισσίων», ενώ σε ότι αφορά τον ίδιο τον δρόμο που κατασκευάζεται,  ανέφερε ότι «η άσφαλτος είναι αντιολισθητική και συνεπώς «θα παρέχει ασφάλεια στους οδηγούς, εφόσον είναι προσεκτικοί και αναπτύσσουν χαμηλές ταχύτητες».

5-fitites-pros-to-ti-me-ta-podia

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ και η Διοίκηση του Ιδρύματος   έχει ζητήσει και την πεζοδρόμηση από τον κόμβο που έχει δημιουργηθεί εκεί μέχρι και την είσοδο στην Πόλη της Κοζάνης, προκειμένου να διευκολύνει μεταξύ άλλων και τους φοιτητές που πηγαίνουν με τα πόδια  στο ΤΕΙ.

«Οι αρμόδιοι από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υποστηρίζουν  ότι στο έργο αυτό δεν μπορούσε να ενταχθεί η συγκεκριμένη πεζοδρόμηση και γι αυτό το λόγο θα επιδιωχθεί να ενταχθεί σε ένα άλλο έργο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κ. Ασημόπουλος.

3-komvos-ti-kozanis

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Αντώνης  Μαυρίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τέλη Νοεμβρίου οι οδικοί κόμβοι στο ΤΕΙ Κοζάνης – Διαμαρτυρίες πολιτών

  1. ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.