Παρουσίαση αποτελεσμάτων της ομάδας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Tyφoon MotoRacing στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στην Ισπανία



400adefgaedgherthtrrtΤη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 14:00,θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση αποτελεσμάτων αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Tyφoon MotoRacing στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό MotoStudent 2016, όπου από 38 συνολικά συμμετοχές Πανεπιστημίων, κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση.

Η παρουσίαση θα γίνει από την 11μελή ομάδα των φοιτητών που σχεδίασε και κατασκεύασε το πρώτο αγωνιστικό δίκυκλο 250cc (κυβικών) τύπου Moto GP-3 στην Ελλάδα και έλαβε για πρώτη φορά μέρος  σε ένα διαγωνισμό όπου συμμετείχαν 38 πανεπιστήμια από 15 χώρες, που ήδη πρωταγωνιστούν εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στην κατασκευή  αγωνιστικών μηχανών.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

Μπακούρος Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.