Εξόρμηση του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου σε χωριά της Εορδαίας

rtjsjtystykdstdtukdyuk

Με σύνθημα “Γίνε σύμμαχος ζωής!” Σεπτέμβρης μήνας Ενημέρωσης & εγγραφής δοτών Μυελού των Οστών, συνεχίζονται οι δράσεις μας και πέραν αυτού γιατί η ΖΩΗ δεν είναι ημερολόγιο.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, θα κάνουμε ένα ολοήμερο ταξίδι στα χωριά της Δυτικής Εορδαίας (ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ, ΑΡΔΑΣΣΑ, ΑΝΑΡΑΧΗ, ΕΜΠΟΡΙΟ,ΜΗΛΟΧΩΡΙ,ΦΟΥΦΑΣ ΒΑΡΙΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ), δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους και αυτής της περιοχής να ενημερωθούν για τη δωρεά (ποια είναι η αναγκαιότητα της, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για την εγγραφή αλλά και την δωρεά μοσχεύματος, αν βρεθούμε συμβατοί) και φυσικά όσοι επιθυμούν, μετά την ενημέρωση, μπορούν να δώσουν δείγμα σάλιου και να εγγραφούν δότες Μυελού των Οστών .

Ο ΔΟΤΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να σώσεις μια Ζωή. Μπορείς να είσαι Εθελοντής δότης Μυελού των Οστών.

Χάρισε Ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία

* * (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων),

Ενημέρωση και λήψη δείγματος Μυελού των Οστών κάθε μέρα στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.