1η θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού



kyydtkdjysj6sjh6tsjtyrsdj6y

Το παραμύθι «Οι περιπέτειες της Υγιεινοπαρέας» σε κείμενα και εικονογράφηση των μαθητών της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού, κατέλαβε την πρώτη θέση στον 16ο Πανελλήνιο διαγωνισμό, που διοργάνωσε η Εταιρεία Τεχνών Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου. Η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 6.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».Το παραμύθι γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Βελβεντού με τον συντονισμό των δάσκαλων τους, κατά τη διάρκεια της εργασίας με τον τίτλο «Καλώς κάμιτι» Υγιεινή-Παραδοσιακή διατροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω παραμύθι είναι ένα από τα έντεκα παραμύθια, που στο αμέσως επόμενο διάστημα θα εκδοθούν σε βιβλία, που θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Μαθητοπαραμύθια», ενώ τα έξοδα έχει αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι λιλιπούτιοι παραμυθάδες μαθητές της Δ΄Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού, ολοκλήρωσαν τις ιστορίες των παραμυθιών σε μια έκδοση που θα διανεμηθεί μάλιστα σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.