Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



xeiropedes

Σύλληψη 59χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια κάνναβης

Χθες (13-10-2016) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν 59χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ο προαναφερόμενος κατελήφθη σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης να προσέρχεται προς φροντίδα τριών -3- δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως ενός -1- μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε.

Ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 52χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (14-10-2016) το πρωί σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, 52χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.