Απαντηση του ΟΑΠΝ στις κατηγορίες υποψηφίου για τη θέση του Αρχιμουσικού της Πανδώρας σχετικά με τις διαδικασίες πρόσληψης



4wrsthsrfytjhtdyytΟ κ. Τσακιρίδης που συμμετείχε στην προκήρυξη πρόσληψης καλλιτεχνικού προσωπικού του Ο.Α.Π.Ν. εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται με τις διαδικασίες και την πρόσληψη του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης.

Ο ίδιος σε έγγραφο – αίτημα που έστειλε στον Οργανισμό στις 20/9/2016 αναφέρει: «Στα αποτελέσματα τα οποία και δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα (….) πρώτος αναδείχτηκε ο κ. Νίκος Χρυσοχόου, ο οποίος είχε περισσότερα προσόντα από εμένα, το οποίο είναι σεβαστό και θεμιτό. Η αγανάκτησή μου όμως δεν έγκειται στο γεγονός της αξιολόγησης των προσόντων, ούτε θεωρώ ότι αδικήθηκα από την καλλιτεχνική επιτροπή επιλογής, αντιθέτως θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι έπραξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν, καταρτίζοντας με ορθό τρόπο τα αποτελέσματα με τα προσόντα των υποψηφίων».

Ο Οργανισμός Αθλητισμού  Πολιτισμού και Νεολαίας του  Δήμου Κοζάνης έχει αποδείξει ότι είναι πάντα ανοιχτός στην όποια κριτική, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη, ως στοιχείο  δημοκρατίας και παράλληλα ενίσχυσης της διαδικασίας βελτίωσης του.  Από μερικούς φαίνεται πως αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Σε δημοσίευμα του κ. Ιωάννη Μ . Τσακιρίδη, γίνεται λόγος για «παράτυπη πρόσληψη του νέου αρχιμουσικού της Πανδώρας»  καθώς και για «μεθόδευση» και «παρανομία» εκ μέρους του ΟΑΠΝ, αποδίδοντας στη διοίκηση του Οργανισμού δόλο.   Δηλώνουμε πως ο ΟΑΠΝ τηρεί στο ακέραιο τις διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία,  θεωρούμε τους ισχυρισμούς συκοφαντικούς και επιφυλασσόμεθα για την άσκηση των νομικών μας δικαιωμάτων, για την προάσπιση της υπόληψης του ΟΑΠΝ και των ανθρώπων του.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης
Φανή Φτάκα – Τσικριτζή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.