Σωφρόνης Ευθυμιάδης: Τα τρελά υποκριτικά όνειρα ενός Κοζανίτη ηθοποιού μέσα σε 8 λεπτά! Δείτε το βίντεο

lfuykftlyfulkyufuyl

Στο 1o Sketch Fest of Epirus, συμμετείχε ο δικός μας Κοζανίτης ηθοποιός Σωφρόνης Ευθυμίάδης. Την Κυριακή στις 2 Οκτωβρίου,ανέβηκε στο σανίδι και δοκίμασε τις υποκριτικές του δυνατότητες μπροστά σε κοινό , στο Θέατρο Έκφραση των Ιωαννίνων.

Το 1ο Sketch Fest of Epirus, είναι μία ευχάριστη πρωτοβουλία του Epirus Events, σε συνεργασία με το Θέατρο Έκφρασης, που αφορά την παρουσίαση θεατρικών sketch από νέους καλλιτέχνες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο βήμα σε νέες δημιουργίες κ στην καλλιτεχνική έκφραση νέων ανθρώπων στο χώρο του θεάτρου..

Μέσα σε 8′ λεπτά, οι συμμετέχοντες ηθοποιοί έπρεπε να ξεδιπλώσουν τις ιδέες τους, τις υποκριτικές τους δυνάμεις και όλο αυτό μπροστά σε 150 άτομα, στις 2 μέρες του διαγωνιστικού αυτού φεστιβάλ!

Μετά την ολοκλήρωση του Sketch Fest, πραγματοποιείται ψηφοφορία από τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύονται 3 νικητές.

Ο Κοζανίτης Σωφρόνης Ευθυμιάδης, διαθέτει πηγαίο ταλέντο και μάλλον, αυτό που φαίνεται να τον εκπροσωπεί περισσότερο, είναι η κωμωδία.

Το KOZANILIFE.GR εντόπισε την αξιόλογη προσπάθεια του Κοζανίτη ηθοποιού, ο οποίος μας δήλωσε:

«Ήταν δική μου ιδέα για τη συμμετοχή μου στο 1ο SKETCH-FEST Ηπείρου, αν κι εγώ Κοζανίτης. Ένα τεράστιο μπράβο στους εμπνευστές που έδωσαν τη δυνατότητα Έκφρασης σε όσους το γουστάρουν! Συμπρωταγωνιστής μου στον θεματικό αυτόν Αυτοσχεδιασμό κ στις Ατάκες, ο σάτιρος φίλος μου Νίκος Ζιόγκος, κολλητάρι στη ζωή. Είναι όνειρο ζωής, να παίξω σε ταινίες όπου οι ήρωες ζουν δυνατές και σπάνιες καταστάσεις, που δεν μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα στην καθημερινή μας ζωή. Αν βέβαια το θέλουμε πολύ, την ίδια μας τη ζωή μπορούμε να την κάνουμε τόσο ξεχωριστή όσο μια ταινία! Θέλει αγάπη, δόσιμο, πάθος κι ευτυχία! Σκοπός μου είναι η δημιουργία της νέας σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής κ οι Νύχτες κωμωδίας στα μαγαζιά της πόλης… Νομίζω, το έχει ανάγκη ο κόσμος της Κοζάνης… Μακάρι να το καταφέρω!»

Ο Σωφρόνης Ευθυμίαδης, είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του τμήματος θεάτρου του ΑΠΘ και αυτή τη χρονική περίοδο, πραγματοποιεί πρόβες με το Βόρειο Πεδίο της Πτολεμαΐδας για την Κόμισσα της Φάμπρικας και είναι ήδη δάσκαλος θεάτρου σε δημοτικά της Κοζάνης και γύρω περιοχών.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Σωφρόνης Ευθυμιάδης: Τα τρελά υποκριτικά όνειρα ενός Κοζανίτη ηθοποιού μέσα σε 8 λεπτά! Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.