Στο τελικό στάδιο υλοποίησης ο Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός στο Ρέμα Λάφιστα του Βελβεντού – Πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Βελβεντού

toevrthwrsthjwrjhytrw

Τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας της εγκατάστασης ηλεκτρογεννήτριας με τους απαραίτητους αυτοματισμούς και ρυθμίσεις για τον Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό στο Ρέμα Λάφιστα, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, στη γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Βελβεντού, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Ο Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός ισχύος 1,9MW βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης, με το συνολικό κόστος των συμβατικών εργασιών να ανέρχεται σε 1.050.000,00€ (χωρίς Φ.Π.Α.). Έχει υλοποιηθεί το 60% του φυσικού αντικειμένου και πληρώθηκαν οι σχετικές δαπάνες ύψους 517.00,00€ (χωρίς ΦΠΑ). Απομένει πλέον η εγκατάσταση της ηλεκτρογεννήτριας ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρινόμενη στο χρόνιο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Βελβεντού αλλά και του συνόλου  της κοινωνίας του Βελβεντού, οφείλει και θα χρηματοδοτήσει το έργο ώστε να τεθεί επιτέλους σε λειτουργία ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους παραγωγούς αλλά και στην περιοχή» τόνισε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.