Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του 3ου Ράλι Σπριντ Βελβεντού



dimos_servion_logoΣτα πλαίσια διεξαγωγής του αγώνα αυτοκινήτων «3ο RALLY SPRINT Bελβεντού» από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Σ.Μ.Α.) Βελβεντού στην περιοχή Μικροβάλτου – Λιβαδερού, θα γίνει εφαρμογή προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 από 10.30 έως 14.30.

Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας από το σημείο διασταύρωσης των οδών Ρύμνιου-Τριγωνικού και Προσήλιου-Ελάτης έως το Λιβαδερό (μέσω Μικροβάλτου).

Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται από Κοζάνη προς τους οικισμούς Μικροβάλτου, Τρανοβάλτου, Λαζαράδων και Ελάτης θα γίνεται μέσω Εγνατίας Οδού έως τα Γρεβενά και στη συνέχεια μέσω Καρπερού-Δήμητρας-Παλιουριάς-Ελάτης. Με την ίδια διαδρομή και αντίστροφη ακριβώς πορεία θα γίνεται η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται από τους προαναφερθέντες οικισμούς προς Κοζάνη.

Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή της κυκλοφορίας από και προς Λιβαδερό δεν επηρεάζεται και θα διαξάγεται κανονικά μέσω της εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας έως τη διασταύρωση για Λιβαδερό και στη συνέχεια μέσω της επαρχιακής οδού προς Λιβαδερό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.