Κοζάνη: Συνάντηση για την καλύτερη διοργάνωση της Αποκριάς



ftaka-1021x577

Με στόχο να διευρυνθεί ο κύκλος των διοργανωτών της Αποκριάς στην Κοζάνη, καθώς αποτελεί κορυφαίο ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά και οικονομικά γεγονότα της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία του Οργανισμού Αθλητισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κοζάνης με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φάνυ Φτάκα οι επαφές ξεκίνησαν 4 μήνες νωρίτερα καθώς είναι απαραίτητη η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την αρτιότερη διοργάνωση της Αποκριάς, καθώς πλην του πολιτιστικού προϊόντος και των Φανών, το οποίο προσελκύει χιλιάδων πολιτών από κάθε γωνιά της χώρας, όπως είπε είναι μια καλή ευκαιρία να διευρυνθεί ο κύκλος των διοργανωτών καθώς ο τουρισμός, η προβολή προϊόντων της περιοχής, η γαστρονομία, μπορούν να βρεθούν στο επίκεντρο, με τους επιχειρηματίες να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους χιλιάδες επισκέπτες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη-Δέσποινα Αμαραντίδου

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Συνάντηση για την καλύτερη διοργάνωση της Αποκριάς

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ VOLLEYBALL, HANDBALL….Κ.Λ.Π;;;;;;Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ….ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΦΤΑΚΑ!!!!ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.