Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα



sillalitirio_kozanis_4_2_16Εργατοϋπάλληλοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι.

Σας καλούμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και ταυτόχρονα να παλέψουμε μαζί στο κίνημα για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ

«ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.
Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

– Γιατί είναι η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που ζούμε.
– Γιατί στόχο έχει την ανάπτυξη για την ικανοποίηση των αναγκών των λαϊκών οικογενειών και όχι τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών.
Είναι ρεαλιστική γιατί υπάρχουν όλες οι αντικειμενικές προϋποθέσεις. Η Ελλάδα είναι από τις πλούσιες χώρες του πλανήτη. Το ζητούμενο είναι να αλλάξουμε τους συσχετισμούς υπέρ της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Να πάρει ο λαός στα χέρια του την εξουσία, την ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής, να μην ληστεύουν τον πλούτο που παράγουμε οι τραπεζίτες, οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι εφοπλιστές, που είναι η κύρια αιτία της φτώχιας και της εξαθλίωσης των λαϊκών οικογενειών.

«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ»

Μόνο έτσι μπορούμε να εμποδίσουμε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε την ανακούφιση των λαϊκών αναγκών, των ανέργων, να καταργήσουμε όλους τους προηγούμενους αντιλαϊκούς νόμους.

Να αποδεσμευτεί η χώρα από τη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε., τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ισότιμες σχέσεις με όλα τα κράτη.
Έτσι μόνο θα μπορέσει ο λαός να ζήσει με τις δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη και η τεχνολογία, η παραγωγικότητα της εργασίας, οι μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές και δυνατότητες της χώρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 19:30μμ
Δημαρχείο Πτολεμαΐδας
Ομιλητής: ο Γιάννης Βήττας
Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.