Πρότυπο καλής πρακτικής η συμφωνία Δήμου Κοζάνης και ΟΣΕ για την αξιοποίηση του χώρου του σιδηροδρομικού σταθμού

e67ry7uiry678i7ry8uiuitoΩς πρότυπο καλής πρακτικής, παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά, το Σύμφωνο Συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με τον ΟΣΕ για την αξιοποίηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Μετά την παρουσίαση στη ΔΕΘ, σειρά είχε η Έδεσσα, όπου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Δεσποτίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλη Κουτσοσίμο και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Μπουγιοτόπουλου, προσκεκλημένοι της υφυπουργού Οικονομίας Θεοδώρας Τζάκρη και συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννου Δημήτρη για το σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Έδεσσας.

Ο Κώστας Δεσποτίδης παρουσίασε τον σχεδιασμό του Δήμου για την αξιοποίηση του χώρου του σιδηροδρομικού σταθμού , με έμφαση στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για το κοινωνικό σύνολο, με βιοκλιματικό πάρκο και λοιπούς χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης.

Ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ Κ. Πετράκης εξήρε το «Σύμφωνο της Κοζάνης», το οποίο παρουσιάζει ως πρότυπο συνεργασίας ΟΣΕ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεδομένου ότι προωθεί τον Σιδηρόδρομο, δίνει «ανάσα» στις τοπικές κοινωνίες και αξιοποιεί την δημόσια περιουσία.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρότυπο καλής πρακτικής η συμφωνία Δήμου Κοζάνης και ΟΣΕ για την αξιοποίηση του χώρου του σιδηροδρομικού σταθμού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.