Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»



kozani_topos_na_zeisΤην Κυριακή 9/10/2016, στις 18:00 στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» στην οποία προσκαλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι της Κίνησης.

Η ανάληψη της ευθύνης διοίκησης του Δήμου Κοζάνης πριν από περίπου δυο χρόνια διαφοροποίησε την παρουσία και τις παρεμβάσεις της Κίνησης αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επηρέασε τη λειτουργία της που βασίζεται στις συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στον ανοιχτό εσωτερικό διάλογο, στην πολιτική συναίνεση και τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» συνεχίζει τη δράση της παρούσα σε όλα τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κοζάνης, ως μία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πολιτική συλλογικότητα λειτουργώντας δημοκρατικά και ανοιχτά αρνούμενη να συμβιβαστεί με τη λογική της κριτικής εκ του ασφαλούς, της αδράνειας, της αδιαφορίας και της ατομικότητας. Συνεργάζεται με τη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης διατηρώντας την αυτονομία έκφρασης και θέσεων για κάθε μείζον θέμα που απασχολεί τον Δήμο Κοζάνης αποτελώντας θεματοφύλακα των πάγιων αρχών και θέσεων της Κίνησης.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο της Κίνησης και προσκαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να συμμετέχουν σε αυτή με τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής
Συζήτηση για τους στόχους και τον προσανατολισμό της Δημοτικής Κίνησης
Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής

Πληροφορίες σχετικά με τη Γ.Σ. και εγγραφές μελών κάθε απόγευμα στα γραφεία της Κίνησης: Πλ. Γιολδάση 2 και στα τηλ: 2461301101 και 6946334426

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.