Εξόρμηση του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης στα «γρεβενιώτικα γιοφύρια»

rykuyrkuryukryukyui

75 και πλέον ενθουσιώδεις αναβάτες, μια υπέροχη, ζεστή μέρα και ένας εξαιρετικός προορισμός ήταν τα συστατικά για την καθιερωμένη πλέον φθινοπωρινή εξόρμηση του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης που φέτος ήταν αφιερωμένη στα «…γρεβενιώτικα γιοφύρια!»

Προσπαθώντας να κλέψουμε λίγη από τη δόξα του Γάλλου περιηγητή Πουκεβίλ περιδιαβαίνουμε, δυο αιώνες μετά, την κοιλάδα του Βενέτικου και των γύρω παραπόταμων. Χαζεύουμε τα πέτρινα γεφύρια της περιοχής, μάρτυρες μιας λαϊκής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και προσπαθούμε να νοιώσουμε, για λίγο, όπως τα καραβάνια μιας άλλης εποχής… Έρημα χωριά λίγο πριν την έλευση του χειμώνα, φιλόξενοι άνθρωποι πρόθυμοι για κουβέντα στην πλατεία του Δοτσικού όπου ξεκουραστήκαμε και ένα ασφάλτινο κουβάρι που ξεδιπλώνονταν μπροστά μας όλη τη μέρα πρόσφεραν απλόχερα, στη μεγάλη μοτοσυντροφιά, 260 χιλιόμετρα οδηγικής απόλαυσης.

Ο Ο.ΔΙ.ΚΟ. Α.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τους συναδέλφους μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας Κοζάνης που μερίμνησαν για την απρόσκοπτη έξοδο τόσων μηχανών από την πόλη και συνόδευσαν με ασφάλεια το κομβόι μέχρι τη Μπάρα.

Για το Δ.Σ. του Ο.ΔΙ.ΚΟ. Α.Σ.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.