Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου Εορδαίας Παντελή Παπαοικονόμου – Δήλωση του Δημάρχου Εορδαίας για την ένταξη της ΔΕΗ στο υπερταμείο

sdtteyuijtyiyuiy8uoiuy

Ενώπιον του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ορκίστηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 το μεσημέρι ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Παπαοικονόμου , πρώτος επιλαχών του πλειοψηφούντος συνδυασμού μετά την παραίτηση του Χρήστου Κατσίνα από το αξίωμά του, ως μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

«Καλή αυτοδιοικητική πορεία» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας στο νέο Δημοτικό Σύμβουλο, τονίζοντας ότι θα υπάρξει μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία τόσο για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου , όσο και για την υψηλή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες , που είναι και η αποστολή της κάθε Δημοτικής Αρχής.

Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο αλλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , ο οποίος ήταν παρών , ο κ. Παπαοικονόμου υποσχέθηκε πως θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στο έργο της Δημοτικής Αρχής και πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους, υπηρετώντας σωστά το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης .

ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

Την έντονη διαφωνία του αναφορικά με την ένταξη της ΔΕΗ στο Υπερταμείο εξέφρασε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η εισαγωγή της ΔΕΗ στο Υπερταμείο είναι μία εξέλιξη η οποία μας βρίσκει ως Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως κοινωνία σε πλήρη αντίθεση.

Νομίζω ότι όλες οι μέχρι τώρα ενέργειες που έγιναν κατά καιρούς για την απελευθέρωση της ενέργειας είναι στην κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ενώ και αυτή η εξέλιξη βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση που επιχειρούσε η κάθε κυβέρνηση σχετικά με την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ήμασταν πάντα αντίθετοι η τοπική αυτοδιοίκηση, η κοινωνία και όλοι οι παράγοντες της περιοχής και αντιδρούσαμε σε ανάλογα φαινόμενα , ενώ σε αυτή της κατεύθυνση θα κινηθούμε και τώρα.

Ως Δήμος και ως Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων θα συμπορευτούμε σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, που αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες, ώστε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση που θίγει την ΔΕΗ και υποθηκεύει το μέλλον της περιοχής μας ».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.