Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ραδιομαραθώνιος της ΕΡΤ Κοζάνης στην κεντρική πλατεία

artharthrthjjrtsjrystjyrst

Πολίτες και ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών αρχών, αλλά και πολλά νέα παιδιά, έδωσαν το παρόν τους στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσα  από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ Κοζάνης σήμερα το πρωί, για την ανάγκη της εθελοντικής αιμοδοσίας και της κοινωνικής προσφοράς , με στόχο να μεγαλώσει το επόμενο διάστημα ο αριθμός των αιμοδοτών και των δωρητών του μυελού των οστών.

radiomarathonios-1

Με τον τίτλο «Δώσε λιγοστό…σώσε στο λεπτό, για τα δικά μας παιδιά»,  η ΕΡΤ Κοζάνης διοργάνωσε από τις 9 το πρωί μέχρι τη  μία (1)  το μεσημέρι της Πεμπτης 29 Σεπτεμβρίου,  ραδιομαραθώνιο  ενημέρωσης και  ευαισθητοποίησης των πολιτών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής» Κοζάνης.

radiomarathonios-2radiomarathonios-3

Η Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, μετατράπηκε σε μία «κυψέλη ενημέρωσης» μέσα από την οποία ενεργοποιήθηκαν πολλοί νέοι δωρητές,  ενώ  από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής» Κοζάνης, συλλέγονταν δείγματα σάλιου, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα, με στόχο να διαπιστωθεί μια ενδεχόμενη συμβατότητα των δωρητών με νεαρά άτομα από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, που χρειάζονται επειγόντως την βοήθεια μας.

radiomarathonios-4

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ- ΦΩΤΟ-Αντώνης  Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.