Έναρξη μαθημάτων στο τμήμα κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης

wrwrhwrjhw5r6j5j665wjh5y6

Στο τμήμα κοσμήματος λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα, έχουν διάρκεια ανάλογα με την ειδικότητα και απευθύνονται σε ενήλικες όλων των ηλικιών, αρχάριους και προχωρημένους. Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη 2016 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. και κάθε Τρίτη 10.00 π.μ. – 13.μ.μ. & 18.00 – 21.00, στο εξοπλισμένο εικαστικό εργαστήρι οπου υπάρχουν και παρέχονται ορισμένα εξειδικευμένα εργαλεία .

Οι ειδικότητες που οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν είναι τρεις :

⦁ Βασικές Γνώσεις
Χωρίς να απαιτούνται κάποια εξειδικευμένα εργαλεία ο σπουδαστής μαθαίνει την επεξεργασία και μεταποίηση πρώτης ύλης, εφαρμογή διάφορων διακοσμητικών τεχνικών.
(Διάρκεια 2 ώρες εβδομαδιαίως )

⦁ Χειροποίητο Κόσμημα
Ο σπουδαστής αποκτά την ικανότητα να εκφράζει σχεδιαστικά τις ιδέες του δημιουργώντας πρωτότυπα σχέδια και μαθαίνει να εκτελεί όλες τις απαραίτητες εργασίες για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πρωτότυπου κοσμήματος, ακόμη και σε ιδιαίτερα μικρή κλίμακα .
(Διάρκεια 3 ώρες εβδομαδιαίως )

⦁ Κόσμημα Παραγωγής
Ο σπουδαστής εξειδικεύεται στο χυτό παραγωγικό κόσμημα, αφού έχει εκπαιδεύεται στην κατασκευή κέρινου μοντέλου (μικρογλυπτική). Τελειώνοντας τα μαθήματα μπορεί άμεσα να απασχοληθεί σε διαδικασία μαζικής παραγωγής κοσμημάτων.

Διάρκεια 3 ώρες εβδομαδιαίως.

Υπεύθυνη διδασκαλίας: Ελεονώρα Γαβαλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.