Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης σε όσους συμμετείχαν στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας



arthsrjytrytrwtjwtuh5tr6hrwq

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας μεταξύ 16-22/9/2016. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν ενεργά κάνοντας όλοι μαζί ένα βήμα προς την υιοθέτηση περισσότερο βιώσιμων τρόπων μετακίνησης μέσα στην πόλη, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους.

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς όλους τους πολίτες που συμμετείχαν, καθώς και στους φορείς, συλλόγους και ιδιώτες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση των δράσεων δίνοντας με τον τρόπο αυτό το δικό τους ηχηρό μήνυμα για «Έξυπνη Κινητικότητα, Ισχυρή Οικονομία» .

Στις δράσεις συμμετείχαν : το Ειδικό Σχολείο Κοζάνης, το Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης, τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης, το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης, τα τμήματα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Αντιρύπανσης και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, η Οικολογική Ομάδα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οι ορειβατικοί σύλλογοι ΣΕΟ και ΕΟΣ, ο σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Κρατήρας», το ΚΑΠΗ Κοζάνης, άτομα από το Φανό Σκ’ρκας, τα γυμναστήρια Feedback, Διάπλαση, Alive, Σάντρα και Fit Me, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών- Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και η χορωδία του και τα Δημοτικά Σχολεία Καρυδίτσας, Χαρισίου Μούκα, 5ο, 12ο, 17ο, το 1ο και 5ο Γυμνάσιο, οι παιδικοί σταθμοί ‘Στρουμφάκια’ και ‘Α-μπε-μπα-μπλομ’, οι μουσικοί Δημήτρης Γαύρος, Σάκης Ντοβόλης, Φώτης Ντοβόλης, Φώτης Βακουφτσής με ηχητική κάλυψη από τον Παναγιώτη Παρασκευά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς την Τροχαία Κοζάνης και τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, τόσο για την ενεργό συμμετοχή τους στις δράσεις, όσο και για την λήψη μέτρων ασφαλούς διεξαγωγής αυτών, καθώς και στους Συλλόγους Ραδιοερασιτεχνών και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την παρουσία τους σε δράσεις.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη χορηγία των Ηχητικών τη ΔΙΑΔΥΜΑ και το «Φάσμα» για την εκτύπωση του υλικού προβολής.

Ας σκεφτούμε καλύτερα όλα τα διαθέσιμα μέσα που έχουμε για τη μετακίνησή μας και ας επιλέξουμε σωστά την καλύτερη και πιο σύντομη διαδρομή. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στα είδη των μέσων μεταφοράς που χρησιμοποιούμε, εξοικονομούμε χρήματα, βελτιώνουμε την υγεία μας και βοηθάμε το περιβάλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.