Χθες (24-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού σε αγροτεμάχιο που βρίσκεται κοντά σε κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί ο ανωτέρω σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου βρέθηκαν εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -2,05- μέτρα καθώς επίσης και -2- αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων κάνναβης.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις |
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch |
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη |
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας |
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης |