Πλούσιο το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης



ekthesiako_mera

Παρουσία πλήθος κόσμου συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 32ης «Εμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας».

«Ταξίδι στις πολυπολιτισμικές γεύσεις του τόπου μας»

Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2016 οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά και να γευτούν ιδιαίτερα εδέσματα που μαγείρεψαν εννέα πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής. Η γαστρονομική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης συνοδεύτηκε από χορούς και τραγούδια.

«Λαϊκή βραδιά με εξαίρετους καλλιτέχνες»

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2016 στον αύλειο χώρο του εκθεσιακού κέντρου οι επισκέπτες της έκθεσης διασκέδασαν μουσικά με τους Παντελή Μόσχογλου, Λένα Ντίνα και Παύλο Κωστογλίδη σε μία μοναδική λαϊκή βραδιά.

Και το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου θα έχουν την δυνατότητα πέρα από την περιήγηση στα περίπτερα των εκθετών να μετέχουν σε μοναδικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι διοργανωτές.

Αναλυτικότερα το Σάββατο24 Σεπτεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα ο σεφ Κώστας Κολιός μαγειρεύει με τοπικά προϊόντα και ταξιδεύει τους παρευρισκόμενους σε μοναδικά γευστικά μονοπάτια ενώ ο Στέλιος Πιτένης ετοιμάζει τα δικά του ξεχωριστά εδέσματα που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 21:00 ακολουθεί μία Rock – Blues μουσική εκδήλωση με τους Σάκη Ντοβόλη και Δημήτρη Γαύρο. Opening θα κάνει ο Τάσος Σαπαλίδης.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα το Studio Beauty Βάσω Ιωάννου, τα Νυφικά – Είδη Γάμου «Βασίλειος» και το Κέντρο Αισθητικής & Κοσμητολογίας «Spi.R.it» της Ράνιας Σπυρίδου θα παρουσιάσουν ιδιαίτερα νυφικά χτενίσματα και τις νέες τάσεις για το 2017.

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 οι επισκέπτες θα κινηθούν σε Pop – Rock ρυθμούς με τους «The Bahalows».

Σας περιμένουμε όλους!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.