Το πρώτο franchise Οίκου Τελετών της Ελλάδας ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός»



19d05fa2167e5800116873632e80017d_xl

Ένας από τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών της Ελλάδας κάνει το επόμενο βήμα και δημιουργεί το δικό του δίκτυο franchise. Η εταιρεία «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία δεκαετιών στον τομέα της δηλώνει έτοιμη να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο επιχειρήσεων.

Επαγγελματίες του είδους αλλά και όσοι προτίθενται να επενδύσουν σε έναν Οίκο Τελετών μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν την εμπειρία της εταιρείας «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» και να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση βάζοντας στην ταμπέλα τους ένα ισχυρό όνομα.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην ιστοσελίδα www.baboulas.gr.

Η «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» υλοποιεί το όραμα της επέκτασής της σε συνεργασία με μία από τις καλύτερες εταιρίες ανάπτυξης Δικτύων στην Ελλάδα, την FCD Development Experts. Ήδη αριθμεί τέσσερα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι επιλέξουν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο δίκτυο θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί του τρόπου που κατάφερε να πετύχει στην εν λόγω αγορά ο Οίκος Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός».

Πηγή: thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.