Σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης 94 θέσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

parking_zep3453

Μετά από την 1/4/21.9.2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΕΠΟΚ, τίθεται σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης χωρητικότητας 94 θέσεων, στο οικοδομικό τετράγωνο 11 της ΖΕΠ επί της οδού Αντώνη Τρίτση, απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η είσοδος στο χώρο στάθμευσης θα είναι ελεύθερη και η στάθμευση, δωρεάν χωρίς χρεώσεις, για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Μαρτίου 2017. Μετά την λήξη της περιόδου δωρεάν λειτουργίας, το Δ.Σ. της ΔΕΠΕΠΟΚ θα επανεξετάσει την επιβολή ή όχι πολύ χαμηλών χρεώσεων με γνώμονα πάντα την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και μόνο.

Το έργο του χώρου στάθμευσης, τελικής δαπάνης 499.987,72€ πλέον ΦΠΑ, υλοποιήθηκε από την ΔΕΠΕΠΟΚ και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013.

Καθημερινά στην προαναφερθείσα οδό, σταθμεύει ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων πάνω στις διαβάσεις πεζών, το πεζοδρόμιο και τον υφιστάμενο ποδηλατόδρομο – εμφανώς παράνομα. Ο εν λόγω χώρος στάθμευσης σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες θέσεις εντός του αύλειου χώρου του κτηρίου της Περιφέρειας, μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, καθώς υπάρχει πλέον επάρκεια θέσεων.

2 σχόλια στο άρθρο “Σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης 94 θέσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

  1. 500.000 euro gia parking sti zep???
    epeidi stathmeuei kosmos stis diavaseis kai ta pezodromeia???
    As mi sxoliaso kalitera giati tha mou kopsete to sxolio logo ivristikou periexomenou…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.