Ομιλία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στο Πρωτοχώρι



kydtkydtyduku

Την Κυριακή 18-09-16 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης Γιώργος Ντζιμάνης ήταν κύριος ομιλητής στην ανοιχτή συγκέντρωση της Ο.Μ. Πρωτοχωρίου στο Πρωτοχώρι Κοζάνης όπου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του 2ου συνεδρίου του, παρουσία του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Πολιτίδη.

Ο Βουλευτής έκανε μία σύντομη αναδρομή  στην νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα την πρώτη εκλογική νίκη του Ιανουαρίου του 2015 αλλά και την δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2015, στην διαπραγμάτευση και στο κυβερνητικό έργο τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στο εσωτερικό της χώρας, αποτιμώντας θετικά σημαντικές τομές όπως το βιώσιμο ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό, τις τηλεοπτικές άδειες, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ελληνική ιθαγένεια κ.ά.

Στην συνέχεια, ο βουλευτής επισήμανε τα καίρια σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τόνισε την ανάγκη εσωτερικής αναδιοργάνωσης του κόμματος. Επιπλέον, τόνισε την αναγκαία αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας με συνεργασίες σε όλους τους τομείς. Τέλος  χαρακτήρισε εποικοδομητική την συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις διαδικασίες και στην χάραξη πολιτικής προκειμένου το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κοινωνικό αντίκτυπο και θετικό κοινωνικό πρόσημο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.