Η επόμενη μέρα για την οικογένεια της Ανθής – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR η δικηγόρος Π. Σαββίδου

anthi56756635653

Απόλυτα ικανοποιημένη και δικαιωμένη είναι η οικογένεια της Ανθής Λινάρδου από την ποινή των ισοβίων που επιβλήθηκε στον δράστη του εγκλήματος του Βελβεντού.

Η δικηγόρος της οικογένειας κα. Παρασκευή Σαββίδου δήλωσε αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR:

«Η μητέρα, πλέον, της Ανθής μετά το πέρας της ποινικής διαδικασίας και της δικαίωσης που είχαμε από αυτήν, με παρότρυνε πως το θέμα μας είναι πλέον τα παιδιά. Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι πλέον να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε στα παιδιά σταθερά, μία ήρεμη ζωή, με τη βοήθεια πάντα των ψυχολόγων προκειμένου να ξεπεράσουν το πρόβλημα το οποίο έχουν και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη ζωή τους αργότερα.»

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκαν οι 3 υποθέσεις σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου και την ακίνητη περιουσία του συζύγου της.

Α.Z. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η επόμενη μέρα για την οικογένεια της Ανθής – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR η δικηγόρος Π. Σαββίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.