Γαστρονομική βραδιά από τον ΟΑΠΝ και 9 πολιτιστικούς συλλόγους στην 32η Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης

99876f7t6kykydkyd6yssa45as5ua54u

Στα πλαίσια της 32ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης των Κοίλων Κοζάνης οργανώνεται μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά από τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με 9 πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 το απόγευμα ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στον Καύκασο, στον Πόντο, στην Ανατολική Θράκη, στην Καππαδοκία, στη Μ. Ασία και στις παραδοσιακές γεύσεις των εντοπίων κατοίκων της Κοζάνης.

Εννιά Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Τόπου μας θα μαγειρέψουν και θα μας ξεναγήσουν στις ιδιαίτερες γαστρονομικές τους γεύσεις ο καθένας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι μαζί και από κοντά κάποιες από τις υπέροχες γεύσεις τις Πολυπολιτισμικής Κουζίνας του Τόπου μας.

Σας καλούμε όλους να κοπιάσετε σ’ αυτό το πλούσιο τραπέζι της 32ης Έμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι
Καρυδίτσας «ο Γάβρος», Καισαρειάς «Τα 7 πλατάνια», Πολιτιστικός Νέας Χαραυγής Κοζάνης, Ποντοκώμης, Πολυμύλου, οι Φανοί Κοζάνης ( Σκ’ρκας και Κρεβατάκια), η Πανελλήνια Ένωση Κουβουκλιωτών «ο Όσιος Βαραδάτος εκ Προύσσης» και ο Σύλλογος Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου Κοζάνης.

Η γαστρονομική εκδήλωση θα συνοδευτεί από χορούς και τραγούδια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.