Το KOZANILIFE.GR στην Καστοριά: Ξεκινάει η δίκη κανονικά! Δεν δόθηκε αναβολή παρά το ότι ζήτησαν οι συνήγοροι της υπεράσπισης!



dikastirio_kastorias1

Ξεκινάει τελικά η δίκη στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Παρά το αίτημα της αναβολής που ζητήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της συζύγου του, το δικαστήριο τελικά το απέρριψε και η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει κανονικά, γύρω στις 12:30.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, νέοι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου τον τελευταίο μήνα έχουν αναλάβει οι δικηγόροι Ασημίνα Μαγγόλα και Παύλος Κεσόγλου, οι οποίοι και ζήτησαν αναβολή, μιας και δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, όπως οι ίδιοι δήλωσαν στο KOZANILIFE.GR.

Στο δικαστήριο παραβρίσκονται η μητέρα της Ανθής Λινάρδου και η αδερφή της μαζί με όλο το φιλικό τους περιβάλλον και μάρτυρες για την υπόθεση. Από την πλευρά του κατηγορουμένου βρίσκεται ο πατέρας και η αδερφή του.

To KOZANILIFE.GR βρίσκεται από το πρωί στην πόλη της Καστοριάς για τη δίκη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το KOZANILIFE.GR στην Καστοριά: Ξεκινάει η δίκη κανονικά! Δεν δόθηκε αναβολή παρά το ότι ζήτησαν οι συνήγοροι της υπεράσπισης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.