Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός θεατής στο ράλι ΔΕΘ! Έπεσε πάνω του ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο!



voria_kentriki_513_355

– Τραυματίστηκε ο συνοδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου
– Το δυστύχημα έγινε το πρωί κατά τη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ
– Νεκρός είναι ένας 47χρονος που είχε πάει για να παρακολουθήσει το ράλι
– Η Τροχαία Πολυγύρου κάνει προανάκριση για την τραγωδία
– Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Το δυστύχημα έγινε στις 09:45 το πρωί, κατά τη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ, στην παλιά επαρχιακή οδό Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου.

Ένα από τα αγωνιστικά οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε θεατή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση κάνει το τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για τη θανάσιμη παράσυρση, νεκρός είναι ένας 47χρονος θεατής, ο οποίος παρασύρθηκε από το αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε 39χρονος.

Στο αγωνιστικό όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ένας 51χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε και με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ο 39χρονος οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου συνελήφθη και το Ράλλυ ΔΕΘ διακόπηκε.
Πώς έγινε το δυστύχημα

Όπως είπε στο Voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο.

Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.

Πηγή: Thestival, seleo, ΑΠΕ-ΜΠΕ, voria,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.